Genel

ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

|
13 Görüntüleme
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.Başkan Demirgil mesajında şu ifadelere yer verdi
"23 Nisan, milletimizin bağımsızlık ve egemenlik yolunda attığı en önemli adımlardan biri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümü olmasının yanı sıra, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmiş en anlamlı bayramdır.
Bu özel gün, çocuklarımızın sevgi, barış ve kardeşlik içinde büyümesi gerektiğini bizlere bir kez daha hatırlatırken, aynı zamanda onların daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye’de yaşamaları için hepimize önemli sorumluluklar yüklemektedir.
Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın; milli ve manevi değerlerine bağlı, çalışkan, üretken ve bilinçli bireyler olarak yetişmesi en büyük temennimizdir. Esnaf ve sanatkâr camiası olarak bizler de, yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımız için üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli egemenliğimizin kazanılmasında emeği geçen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, tüm çocuklarımızın ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."dedi
 

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.