Cumhuriyet Üniversitesi 100. Yıl Kültür Merkezinde “inSANA yolculuk” adlı söyleşi gerçekleştirildi.
Söyleşiye; Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şengönül, Sivas Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mahmut Güven, Rektör Danışmanımız Fuat Çamlıbel, akademisyenler, davetliler ve öğrenciler katıldı.
Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü aynı zamanda söz, yazı ve resim sanatını Türk-İslam inanç ve kültürüyle harmanlayarak felsefi eserler üreten ve ülkemizi uluslararası etkinliklerde temsil eden Ahmet Sula; akla ve kalbe hitap eden, hayatının kesitleriyle insanda izler bırakan ve kişiye benliğini fark etmesini sağlayan bir söyleşi gerçekleştirdi.
Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Şengönül ve Rektör Danışmanımız Fuat Çamlıbel, söyleşinin ardından katılımlarından dolayı Ahmet Sula’ya plaket ve teşekkür belgesi verdi. Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Yorum Yazın