Güncel

Keloğlan Masallarda" Tiyatrosu Kırsaldaki Öğrencilerle Buluşacak

|
3 Görüntüleme
Keloğlan Masallarda" Tiyatrosu Kırsaldaki Öğrencilerle Buluşacak.
Karşıyaka Mesleki Teknik Kız Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencileri tarafından yazılan, oynanan, kostüm ve dekorasyonları yine öğrenciler tarafından hazırlanan “Keloğlan Masallarda” tiyatrosu ekibi, Vali Yılmaz Şimşek'i makamında ziyaret etti.
Sivas merkezde okul öncesi çağında yaklaşık 2000 öğrenciye oynanan "Keloğlan Masallarda" tiyatrosunun, Sivas Valiliği himayelerinde başlatılan 'Tiyatrom 58' projesi kapsamında kırsaldan gelen öğrencilerle de buluşması sağlanacak.
Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Vali Şimşek, "Böylesine güzel sanatsal bir çalışmaya imza attığınız için sizleri kutluyorum. Bu güzel oyununuzu daha geniş kitlelerle buluşmasını sağlayacağız" dedi.
Keloğlan Masallarda" Tiyatrosu Kırsaldaki Öğrencilerle Buluşacak

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.