Deva Partisi İl Başkanı Murat Tamer Çevik geçtiğimiz günlerde Emekliler Derneği Sivas Şubesi Başkanı Ömer Korkmaz'ın İl Başkanlığını ziyaretini değerlendirdi.Murat Tamer Çevik"Türkiye Emekliler Derneği Sivas Şubesi Başkanı Sayın Ömer Korkmaz ve yönetiminin İl Başkanlığımıza gerçekleştirdiği ziyarette, emeklilerimizin hükümetten beklentilerini içeren 23 maddelik talep listesi tarafımıza iletilmiştir.
Ömrünü alın teriyle bu ülkeye hizmet ederek geçiren emeklilerimiz, toplumumuzun en kıymetli değerlerindendir; onların talepleri görmezden gelinemez, ertelenemez.
Muhalefet partisi olarak bu taleplerin takipçisi olacağız, emeklilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz ve ilgili tüm platformlarda bu beklentileri gündemde tutacağız.
Yorum Yazın