Genel

MÜSİAD Sivas’ta 12. Geleneksel Sahur Buluşması: "Gönül Soframızda Bereket, Sivas’ımızda Gelecek Var"

|
7 Görüntüleme
MÜSİAD Sivas Şubesi, geleneksel hale getirdiği sahur programlarının 12.’sini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Ramazan ayının manevi ikliminde bir araya gelen üyeler, şehrin ekonomisi ve geleceği için birlik mesajı verdi.
MÜSİAD Sivas ailesi, birliğin ve beraberliğin simgesi olan sahur sofrasında 12. kez buluştu. Programa; MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen, MÜSİAD Genel Merkez Yurtdışı Teşkilatlanma Başkanı Semih Fermanlı, şubenin önceki dönem başkanları ve çok sayıda üye katılım sağladı.

"Şehrimiz ve Ülkemiz İçin Hedeflerimizi Konuştuk"

Sivas’ın ekonomik kalkınmasında öncü rol üstlenen iş dünyası temsilcilerinin bir araya geldiği programda, mevcut projeler ve geleceğe dönük hedefler üzerine istişarelerde bulunuldu. Ramazan’ın bereketini aynı sofrada paylaşan üyeler, hem ticari hem de sosyal bağlarını güçlendirme fırsatı buldu.
Başkan Uğur Görgen’den Birlik Vurgusu
Programda üyelere hitaben bir konuşma gerçekleştiren MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen, dayanışmanın önemine dikkat çekti. Görgen, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"12 yıldır devam eden bu güzel gelenekle, gönül soframızdaki bereketi paylaşıyor; Sivas’ımızın ve ülkemizin geleceği için omuz omuza çalışıyoruz. Birliğimizden aldığımız güçle, şehrimize değer katan projeler üretmeye ve büyümeye devam edeceğiz."

Geleneksel buluşma, yapılan istişareler ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
 

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.