SAVAŞ MAĞDURU ÇOCUKLARDAN UZUN’A ZİYARET
|
3 Görüntüleme
Filistin ve Suriyeli savaş mağduru 30 çocuk ve genç, Yedi İklim Kültür Sanat Dernekleri Federasyonu tarafından Sivas'a getirildi.
Gazze başta olmak üzere Halep ve İblid'ten gelen çocuklar, Sivas'ta tarihi ve turistik mekanları gezerek hoşça vakit geçirdiler.
Genel Başkan Kemal Özaydın ve misafirler Sivas gezisi kapsamında Belediye Başkanımız Dr. Adem Uzun'u da ziyaret etti.
Yıllardır bölgede süregelen savaş ile birlikte yaşanan zulümlerden tüm Türk milletinin derin bir üzüntü duyduğunu ifade eden Başkanımız Uzun, geçtiğimiz günlerde İsrail'in suikasti sonucu şehit düşen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye başta olmak üzere şehit olan tüm Müslümanlara Allah'tan rahmet dileyerek "Filistin ve Suriyeli kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz" dedi.
Ziyarette Filistinli ve Suriyeli çocuklarla yakından ilgilenerek hediye takdiminde bulunan Başkan Uzun, misafirlerinin lunapark eğlencesinin ardından Sıcak Çermik Kaplıcalarında ağırladı.



Yorum Yazın