Genel

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek Yıldızeli'nde İncelemelerde Bulundu

|
20 Görüntüleme
Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Yıldızeli ilçesine bağlı Şeyhhalil köyünde vatandaşlarla bir araya geldi, ardından ilçede yapımı devam eden yeni hükümet konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Şeyhhalil köyündeki programına köy muhtarlığını ziyaret ederek başlayan Vali Şimşek, köy muhtarı Vedat Özkan'dan yerleşim yerinin genel durumu, yürütülen çalışmalar ve ihtiyaçlara ilişkin bilgi aldı.
Muhtar Özkan'ın köye yönelik taleplerini de dinleyen Vali Şimşek, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması ve iletilen taleplerin ilgili kurumlarca değerlendirilmesi için yetkililere gerekli talimatları verdi.
Şimşek, daha sonra köyde bulunan Şeyh Halil ve ailesine ait türbeyi ziyaret etti. Türbede dua eden Vali Şimşek, yetkililerden yapının tarihi ve manevi önemi hakkında bilgi aldı.
Yeni hükümet konağında inceleme
Köy ziyaretinin ardından Yıldızeli ilçe merkezine geçen Vali Şimşek, yapımı devam eden yeni hükümet konağı inşaatında incelemelerde bulundu.
İnşaat alanını gezen Vali Şimşek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Yeşilyurt ve yüklenici firma yetkililerinden projenin mevcut durumu, fiziki gerçekleşme seviyesi ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda sürdürülmesini isteyen Vali Şimşek, yapının titizlikle tamamlanarak en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulması yönünde ilgili yetkililere talimat verdi.
Yeni hükümet konağının hizmete girmesiyle ilçedeki kamu hizmetlerinin daha modern ve işlevsel bir ortamda yürütülmesi hedefleniyor.

Programlara İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Şarkışla, Yıldızeli Kaymakamı İsmail Bildirici ile il ve ilçe protokolünden ilgililer katıldı.




 

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.