Vali Yılmaz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek Hanımefendi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından şehit Uzman Çavuş Ümit Üzüm'ün çocukları Ayşe Mina ve Aysima kardeşler için düzenlenen doğum günü programına katıldı.
Sürpriz doğum günü karşısında büyük bir mutluluk yaşayan kardeşler, Şimşek çiftinin getirdiği hediyeleri açarken heyecanlarını gizleyemedi.
Çocukların doğum günü pastasını kendi elleriyle keserek onlara unutulmaz bir an yaşatan Valimiz Şimşek ve eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek Hanımefendi, çocuklara sağlıklı ömürler dileğinde bulundu.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Özgür Kırmızıtaş'ın da hazır bulunduğu program Nasrettin Hoca gösterisi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Yorum Yazın